Sista Ståuppklubben i Skövde

På grund av sjukdom måste tyvärr Petrina Solange ställa in, men hon ersätts av den fenomenalt rolige Henrik Nyblom.

Hösten 2013 utökade göteborgsbaserade ”Ståuppklubben” sin verksamhet och startade Ståuppklubben Skövde. Sedan dess har det blivit massor av shower i Mummels (tidigare Pitcher’s) källare. Genom åren haft över 50 olika komiker på scen och 1000-tals besökare i publiken. 

På grund av tidsbrist kommer klubben nu läggas ner. Vi har redan haft vår sista ordinarie show på Mummel, men vi vill ge ett ordentligt avsked. Den 27 januari kommer vi med några av landets just nu roligaste komiker och ger en stor show på Skövde Kulturhus klubbscen Valhall.

På scen ser ni:

HENRIK NYBLOM
Henrik Nyblom har under de senaste åren vuxit till att bli en av landets absolut mest populära komiker. Förra året gjorde han stor succé i Bäst i test. Han har gjort två stora Sverigeturnéer och är nu aktuell med sin tredje. Han har även synts i bland annat Parlamentet, Släng dig i brunnen och nu senast i SVT:s Rostmacka.

KIRSTY ARMSTRONG
När Kirsty står på scen missar hon ingenting. Få komiker har så stark scennärvaro som henne. Det finns ingen som lyckas vara så älskvärd och så hård på samma gång. Kirsty prisades som årets kvinnliga komiker på Svenska stand up-galan 2022 och är just nu aktuell i bland annat Svenska Nyheter och med sin egen förställning ”Pöka”.

CHRISTOFFER NYQVIST
Med sin lugna framtoning och smarta humor har Christoffer blivit en stor publikfavorit på scener i hela landet. Trots sin unga ålder har han ett långt CV där vi bland annat hittar Tankesmedjan i P3, Släng dig i Brunnen och två egna TV-program i SVT-serien SKAV.

ATO KARLSSON
Med sin charm och busighet har Ato gjort stor succé på såväl scener i hela Sverige som på sociala medier. Med över 100 000 följare är han en av landets största komiker på TikTok. Just nu är han aktuell med en rikstäckande turné.

JONATHAN ROLLINS
Jonathan flyttade från USA till Sverige för tio år sedan. Kort därefter började han med stand up och har sedan dess blivit mångas favorit. Han hörs regelbundet i poddar och är ständigt aktuell med sin succéserie på YouTube där han lyssnar på och recenserar klassiska svenska låtar.

MARCUS BENGTSSON OCH HAMPUS ALGOTSSON
Kvällen leds av Ståuppklubbens grundare och huskomiker Marcus Bengtsson och Hampus Algotsson. Sedan Ståuppklubben grundades i Göteborg 2014 har de delat scen 100-tals gånger och är idag en av landets mest rutinerade double acts.